Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 20:39

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Τριφυλίας στην ΠΕΔ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Τριφυλίας στην ΠΕΔ Πελοποννήσου

Εκπροσώπους για τη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας και εκτός από το δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη εκλέχτηκαν 5 ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι όλοι από διαφορετικές παρατάξεις.

Πιο συγκεκριμένα, στις εκλογές που έγιναν, ο συνδυασμός “Ανοδος” του δημάρχου πήρε 8 ψήφους και εξέλεγε έναν εκπρόσωπο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο με 6 ψήφους. Ο συνδυασμός “Τριφυλία Συνεχίζουμε” του Παναγιώτη Κατσίβελα πήρε 4 ψήφους και εξέλεξε τον Ιωάννη Μερκούρη με 4 ψήφους. Ο συνδυασμός “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” της Χάιδως Παναγιωτοπούλου πήρε 6 ψήφους και εξέλεξε τον Ιωάννη Αδρακτά με 6 ψήφους. Ο συνδυασμός “Ανοιχτοί Ορίζοντες” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Τσίγγανο πήρε 3 ψήφους και εκλέχτηκε ο ίδιος με 3 ψήφους. Ο συνδυασμός “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” του Δημήτρη Δριμή πήρε 4 ψήφους και εκλέχτηκε ο ίδιος με 4 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός “Λαϊκή Συσπείρωση” του Σαράντου Κουκούμη πήρε μία ψήφο χωρίς να εκλέξει εκπρόσωπο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δύο συνδυασμοί δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα. Ο ένας από αυτούς είναι του Ευστάθιου Ανδρινόπουλου ο οποίος συνεργάζεται με το συνδυασμό του δημάρχου, όπως και η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, και οι 3 σύμβουλοί του λογικά ψήφισαν τους συγκεκριμένους συνδυασμούς, όπως πιθανότατα έκανε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσακανίκας, αν και το ένα λευκό που υπήρχε στην ψηφοφορία μπερδεύει λίγο την κατάσταση.

Επίσης υποψηφιότητα δεν κατέθεσε ο συνδυασμός “Τριφυλία Επόμενη Ημέρα” του Σωτήρη Μπακούρου και όπως φαίνεται οι δύο ψήφοι του πήγαν στον συνδυασμό του Δημήτρη Δριμή. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι συνδυασμοί πάντως έλαβαν σε ψήφους όσους είχαν και συμβούλους.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER