Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 18:10

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Οιχαλίας

Προσπάθεια για τη στήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων μέσα από τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, μέσω της Τράπεζας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ξεκινάει ο Δήμος Οιχαλίας, με στόχο να είναι πάντα κοντά στους ευάλωτους συμπολίτες του.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και θα παραδίδονται στον Παιδικό Σταθμό Μελιγαλά ή θα γίνεται κατ' οίκον παραλαβή των ειδών από το χώρο των εθελοντών, μετά από συνεννόηση - ραντεβού στο τηλ. 27240 22821 από 8 π.μ. έως 8 μ.μ. και για τις άλλες ώρες στα τηλέφωνα: 6932-536054 και 6932-536093.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Δήμο Οιχαλίας, άμεσα η Κοινωφελής Επιχείρηση θα εφαρμόσει και πρόγραμμα τοποθέτησης καλαθιών σε καταστήματα τροφίμων του δήμου, για τους δημότες, ώστε από το υστέρημά τους να συνδράμουν και αυτοί για το συνάνθρωπό μας. “Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά καθημερινής διαβίωσης και σε αυτή την μάχη με τον αόρατο εχθρό να μην αφήσουμε κανέναν πίσω”, αναφέρει ο δήμος και καλεί όλους τους φορείς - συλλόγους και δημότες να συνδράμουν στο δύσκολο αυτό έργο. Επίσης, ενημερώνει τους δημότες ότι στους ιστότοπους του υπουργείου Εσωτερικών citysolidarity.gov.gr/ και animalsolidarity.gov.gr/ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για διάφορες μορφές εθελοντισμού και πραγματοποίηση δωρεάν για τους συνανθρώπους μας και τα αδέσποτα ζώα. “Μένουμε σπίτι - Δεν ξεχνούμε τους συνανθρώπους μας”, καταλήγει ο Δήμος Οιχαλίας.


NEWSLETTER