Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 19:10

Αισιοδοξία Παναγιωτοπούλου για Ανω Πόλη Κυπαρισσίας

Αισιοδοξία Παναγιωτοπούλου για Ανω Πόλη Κυπαρισσίας

«Θα καταφέρουμε το έργο να συνεχιστεί» τόνισε η αντιδήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου για το έργο ανάπλασης της Ανω Πόλης, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μάλιστα εκτίμησε ότι τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα έχει μπει το υπόβαθρο (θα έχει πέσει μπετόν) και θα μπορεί να παραχωρηθεί χώρος στους επαγγελματίες για να δουλέψουν. Ωστόσο ζήτησε να σταματήσει η παραφιλολογία για το συγκεκριμένο έργο, καθώς μόνο κακό κάνει -«ο εργολάβος σήμερα ήταν εδώ και θα καταφέρουμε το έργο να συνεχιστεί» τόνισε. Επισήμανε επίσης ότι η Αρχαιολογική Υπηρεσία έχει αποφανθεί για τα ευρήματα ότι είναι μόνο ιστορικής σημασίας της όψιμης οθωμανικής εποχής άνευ αρχαιολογικής αξίας.
«Πρέπει να σταματήσει η παραφιλολογία, είναι η ώρα να τελειώσει το έργο και όχι για απόδοση ευθυνών. Τέλος Ιουνίου θα έχει γίνει όλο το υπόβαθρο για να μπει ο κυβόλιθος και θα μπορούν να δουλέψουν οι επιχειρηματίες, αν θέλουν να δουλέψουν το καλοκαίρι. Οι εργασίες για την τοποθέτηση των κυβόλιθων θα συνεχιστούν Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου τα μαγαζιά θα έχουν βγει έξω» σημείωσε χαρακτηριστικά.