Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 09:48

Σύσκεψη για τις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Σύσκεψη για τις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας στη Μεσσήνη

 

Ζητήματα που αφορούν την τήρηση διατάξεων σχετικών με τις αρμοδιότητες των δημοτικών αστυνομικών συζητήθηκαν χθες, στο γραφείο του δημάρχου Μεσσήνης, με τη συνδρομή στελεχών του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Ρούτσης συζήτησαν τα θέματα αυτά με τον ειδικό σύμβουλο δημάρχου Καλαμάτας σε αρμοδιότητες Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστα Παπαδάκη, τον διευθυντή Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας Γιώργο Πετρόπουλο και δημοτικούς αστυνομικούς των δύο δήμων.

Εγινε αναφορά στα προβλήματα που καλούνται να επιλύσουν οι δημοτικοί αστυνομικοί καθημερινά, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στις Δημοτικές Ενότητες. Ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τις απαιτούμενες παρεμβάσεις, ώστε να είναι αποτελεσματικές, και τονίστηκε ο σπουδαίος ρόλος που καλείται να επιτελέσει η Δημοτική Αστυνομία σε θέματα ευταξίας και νομιμότητας.

Τέλος, οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αστυνομίας των δύο δήμων συμφώνησαν ότι θα βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους για τα θέματα ευθύνης τους.


NEWSLETTER