Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 10:29

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Οι επικεφαλής διά ζώσης, οι σύμβουλοι με τηλεδιάσκεψη

Γράφτηκε από την
Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας: Οι επικεφαλής διά ζώσης, οι σύμβουλοι με τηλεδιάσκεψη

Με τη φυσική παρουσία μόνο του δημάρχου, του προεδρείου και των επικεφαλής των παρατάξεων θα πραγματοποιηθούν οι δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας αυτή τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Μεσσηνίας “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”, λόγω της μεγάλης αύξησης κρουσμάτων κορονοϊού στο νομό, ο οποίος πέρασε στο επίπεδο 2 (κίτρινο).

Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι Κοινοτήτων θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.
Αυτό αποφασίστηκε χθες σε σύσκεψη στο δήμο, υπό τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και με τη συμμετοχή του προέδρου του Συμβουλίου Δημήτρη Πολίτη.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε χθες την Οικονομική Επιτροπή ότι στην ειδική συνεδρίαση στις 6 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του Μίκη Θεοδωράκη ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας, θα παραστεί η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και Ελληνα.
Στην τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου, μία ώρα αργότερα, στην οποία κυριαρχεί το θέμα της παραβατικότητας, ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε ότι θα παραστούν επιπλέον οι καλεσμένοι εκπρόσωποι αρμοδίων αρχών και φορέων και αντιπροσωπεία προέδρων.
“Οφείλουμε να προσέχουμε και να προστατεύουμε τον κόσμο από τη διασπορά του κορονοϊού” παρατήρησε ο δήμαρχος – και υπενθύμισε πως οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά διαδικτυακά.


NEWSLETTER