Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 18:18

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Πύλου - Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα

Γράφτηκε από την

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Πύλου - Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα.

Αναλυτικά:

"Αγαπητοί μου συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Ο Νέος Χρόνος που σε λίγο ανατέλλει, μας βρίσκει να δίνουμε τη μάχη για την υγεία και τη ζωή, μάχη για να σταθεί όρθια η οικονομία μας, για να σταθούν όρθιοι οι εργαζόμενοι. Μάχη την οποία θα κερδίσουμε, ενωμένοι όπως πάντα. Δίνουμε μάχη μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και να δώσουμε μια νέα αναπτυξιακή πορεία στον τόπο, εργαζόμενοι με πρόγραμμα, μεθοδικότητα, πείσμα και πολύ δουλειά.

Μπαίνουμε στο νέο έτος, με ανάμεικτα συναισθήματα, αφού η υγειονομική κρίση και τα προβλήματα της καθημερινότητας μας έχουν δημιουργήσει φόβο και ανασφάλεια. Την ίδια ώρα όμως, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά, είμαι βέβαιος, ότι μας διακατέχουν όλους. Αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν και τη Δημοτική Αρχή, που από τους πρώτους στόχους της ήταν να σταθεί δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, όχι μόνο αυτές τις γιορτινές ημέρες, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.

Ταυτόχρονα, στον περίπου ενάμιση χρόνο που βρισκόμαστε στη διοίκηση του Δήμου, έχουμε δρομολογήσει ένα σημαντικό πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες όλων των δημοτών μας και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας, που τόσο την έχει ανάγκη.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Με αυτές τις σκέψεις, με αισιοδοξία και ελπίδα, εύχομαι σε όλους Υγεία, Ειρήνη και κάθε οικογενειακή και προσωπική Ευτυχία και Προκοπή.

Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά!"