Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 08:29

Εγκριση σύμβασης για ανάπλαση από Μικρά Μαντίνεια έως Κιτριές

Γράφτηκε από την
Εγκριση σύμβασης για ανάπλαση από Μικρά Μαντίνεια έως Κιτριές

 

Η Οικονομική Επιτροπή Πελοποννήσου ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας, του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ “Πάρνωνας” Α.Ε. και των δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης, με αντικείμενο την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του παραλιακού μετώπου από Μικρά Μαντίνεια έως Κιτριές.

Η Επιτροπή ενέκρινε επίσης τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών, αφενός για το προϋπολογισμού 350.800 ευρώ έργο αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου σε Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι και Αρχαία Επίδαυρο και, αφετέρου, για την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Παράλληλα προέβη στην κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου για το έργο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας στο Αστρος, ενώ ενέκρινε επίσης τις διακηρύξεις δύο έργων, προϋπολογισμού 230.000 ευρώ το καθένα, που αφορούν καθαρισμό ρείθρων, οχετών, πρανών και ερεισμάτων, στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των δήμων α) Σπάρτης και Ανατολικής Μάνης και β) Ευρώτα και Μονεμβασίας.

Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε και την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Νεμέας με αντικείμενο την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου ανάπλασης του κέντρου της Νεμέας.


NEWSLETTER