Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 13:04

Ψηφιακός διαγωνισμός των ΚΔΑΠ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ψηφιακός διαγωνισμός των ΚΔΑΠ Καλαμάτας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο ψηφιακός διαγωνισμός του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος και Επιστημών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της “Φάρις” με θέμα “Κουίζ γνώσεων για μικρούς επιστήμονες”.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, το Φεβρουάριο τα μικρά ΚΔΑΠάκια μέσω υπολογιστή συναγωνίστηκαν και απάντησαν σε κουίζ που αφορούσαν το περιβάλλον και τις επιστήμες. Ο διαγωνισμός αποτελούνταν από 5 προκαθορισμένα κουίζ (1 από κάθε εκπαιδευτικό με ερωτήσεις κοινού πεδίου) και συμμετείχαν 124 παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Το αδιάβλητο της διαδικασίας τηρήθηκε μέσω καθορισμού μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού για κάθε συμμετέχον παιδί και στο τελικό leaderboard καταγράφηκαν τα παιδιά που απάντησαν σωστά σε όλα τα κουίζ.
Στο συνολικό leaderboard, τα πιο γρήγορα και σωστά ΚΔΑΠάκια, ήταν οι Δημήτριος - Μάριος Κουρεντζής (ΚΔΑΠ Βέργας), Αναστάσιος Γεωργιλέας (ΚΔΑΠ Φραγκόλιμνας), Αριάδνη - Μαρία Κότση (ΚΔΑΠ Νησάκι), οι οποίοι αναδείχθηκαν και νικητές του διαγωνισμού.
Οι νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν τα δώρα τους, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σε εξατομικευμένη συνάντηση, έτσι ώστε να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER