Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 18:56

Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου «Ανοιχτό κέντρο εμπορίου Τριφυλίας»

Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου «Ανοιχτό κέντρο εμπορίου Τριφυλίας»

 

Τα μέλη της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου «Ανοιχτό κέντρο εμπορίου Τριφυλίας» εκ μέρους του δικαιούχου του έργου, που είναι ο Δήμος Τριφυλίας, ορίστηκαν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ουσία πρόκειται για τροποποίηση προηγούμενης απόφασης που είχε πάρει το Συμβούλιο. Ετσι πρόεδρος της επιτροπής ορίζεται ο Γιώργος Λεβεντάκης δήμαρχος Τριφυλίας και αναπληρωτής προέδρου ο αντιδήμαρχος Αντώνιος Βλάχος. Μέλη της επιτροπής ορίζονται ο αντιδήμαρχος Σωτήριος Μπακούρος και αναπληρωτής του η αντιδήμαρχος Μαρία Παναγοπούλου, ο  Νικόλαος Φρούσος και αναπληρωτής του ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κουτρουμπής.

Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής θα οριστούν από το Εμπορικό

Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Αντικείμενο της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης είναι ο προγραμματισμός, ο συντονισµός και η παρακολούθηση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την εκτέλεση του μνημονίου και τη λειτουργικότητα του έργου – και ειδικότερα η τήρηση των όρων του, η διαπίστωση της ολοκλήρωσης των εκατέρωθεν υποχρεώσεων, η εισήγηση προς τα αρµόδια όργανα των συμβαλλόμενων µερών κάθε αναγκαίου µέτρου και ενέργειας για την υλοποίηση, η αιτιολογημένη υπόδειξη τροποποίησης της απόφασης ένταξης πράξης, η πέραν του εξαµήνου παράταση του χρονοδιαγράμματος και η επίλυση κάθε διαφοράς µεταξύ των συμβαλλόμενων µερών που προκύπτει.