Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 09:45

6.000 ευρώ για δεκατιανό μαθητών από τον ευρωβουλευτή Νίκο Σαλαβράκο στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
6.000 ευρώ για δεκατιανό μαθητών από τον ευρωβουλευτή Νίκο Σαλαβράκο στο Δήμο Καλαμάτας

Ποσό 6.000 ευρώ για το δεκατιανό που μοιράζεται στα παιδιά της Καλαμάτας, προσέφερε στο Δήμο ο καλαματιανός ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Νίκος Σαλαβράκος. Χθες το πρωί ο κ. Σαλαβράκος επισκέφθηκε το Δημαρχείο και παρέδωσε το ποσό και ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας τον ευχαρίστησε δημόσια. 

 

Ο κ. Νίκας χαρακτήρισε το συντοπίτη ευρωβουλευτή άξιο βουλευτή και υπερασπιστή των ελληνικών δικαίων και παρατήρησε πως «η πράξη του δεν έχει πολιτική διάσταση, δεν είναι βουλευτής εδώ». Ο δήμαρχος υποστήριξε πως «τα παιδιά στην Καλαμάτα δεν πεινάνε. Από τα πάνω από 12.000 παιδιά της πόλης ελάχιστα έχουν ανάγκη από δεκατιανό», αλλά επεσήμανε ότι «και αν ένα παιδί έχει ανάγκη, το πρόβλημα είναι μεγάλο».

Ο Ν. Σαλαβράκος, αφού εξέφρασε τη συγκίνησή του που βρίσκεται στη γενέθλια, την πόλη του πρώτου του οράματος, σημείωσε ότι «κανένα παιδί της Καλαμάτας δεν πρέπει να πεινάει, έστω και αυτά τα λίγα». Και δήλωσε ότι θα είναι στη διάθεση του δημάρχου για να βάλει το δικό του λιθαράκι στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων.  Ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ ενημέρωσε ότι τα χρήματα διατέθηκαν από το ΜΕLD (Movement for a Europe of Liberties and Democracy), κόμμα στο οποίο ανήκει το ΛΑΟΣ και θα μετάσχει στις ευρωεκλογές του 2014. Είπε, ακόμα, ότι οι καλαματιανοί έχουν καλό δήμαρχο, που είναι σε επαφή με φορείς της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για να βρίσκει πόρους για την Καλαμάτα.


NEWSLETTER