Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 08:15

Τριφυλία: Νέες καταγγελίες Λεβεντάκη για παράνομη εναπόθεση αποβλήτων από καλλιέργειες

Γράφτηκε από τον

 

Νέες καταγγελίες του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη για παράνομη εναπόθεση αποβλήτων από γεωργικές καλλιέργειες, αυτή τη φορά στην περιοχή της Μαραθούπολης.

Ο δήμαρχος τονίζει πως είναι μονόδρομος να υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και η επιβολή προστίμου και σημειώνει πως δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο υπομονής και ανοχής.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δυστυχώς, το φαινόμενο της παράνομης εναπόθεσης αποβλήτων από γεωργικές καλλιέργειες, οπουδήποτε "βολεύει" τον κάθε ασυνείδητο καλλιεργητή, τείνει να γίνει πλέον καθημερινό. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μου, κάποιοι εξ αυτών εξακολουθούν να κωφεύουν και με προκλητικό τρόπο να απαξιώνουν τη δημοτική αρχή αλλά και τους συμπολίτες τους. Αυτή τη φορά οι εικόνες που βλέπετε και που απεικονίζουν τη θλιβερή πραγματικότητα, προέρχονται από τοποθεσία της Τ.Κ. Μαραθόπολης - Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Μέσω αυτών, για ακόμα μία φορά αναδεικνύεται, με ευκολία, ο "απολίτιστος" χαρακτήρας των υπαίτιων αυτής της εξοργιστικής κατάστασης, όπως και η ασυνειδησία τους. Συνεχίζουν αυτοί οι "νοικοκυραίοι" και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου, με εικόνες τέτοιες να αμαυρώνουν την εικόνα του και δυσφημούν τον τόπο μας. Ως εκ τούτου, καταλαβαίνετε όλοι πως και αυτή τη φορά η συνέχεια για εμάς είναι μονόδρομος. Άμεση ενημέρωση των αρμόδιων αστυνομικών αρχών, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος, καθώς επίσης και υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου. Όπως επίσης και επιβολή χρηματικού προστίμου στον ή τους υπαίτιους, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθούν ποιος ή ποιοι είναι. Να είναι σίγουροι γι' αυτό...

Θα επαναλάβω, για άλλη μία φορά, πως δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο υπομονής, όπως και ανοχής, από μέρους μας. Παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές θα είναι πάντα άμεσα καταγγελλόμενες και καταδικαστέες. Γιατί... Μόνο με υπευθυνότητα και σεβασμό στον τόπο και τους συμπολίτες μας, μπορούμε να πάμε μπροστά!».

Κ.Μπ.