Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 07:52

Βολές Λεβεντάκη σε «γνωστούς αγνώστους»: Ξηλώνεται παράνομος τηλεοπτικός μεταδότης από τα Φιλιατρά  

Γράφτηκε από τον
Βολές Λεβεντάκη σε «γνωστούς αγνώστους»: Ξηλώνεται παράνομος τηλεοπτικός μεταδότης από τα Φιλιατρά  

 

Ξηλώνεται ο αναμεταδότης ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος που είχε τοποθετηθεί στα Φιλιατρά, καθώς είναι παράνομος σύμφωνα με την Εθνική  Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σημειώνει δε ότι το κόστος τοποθέτησής του, 18.000 ευρώ, το είχε επωμιστεί ο ίδιος, υπογραμμίζοντας πως δεν γνώριζε ότι η δημιουργία του είναι παράνομη. Και καταλήγει λέγοντας: « Ένα μεγάλο "μπράβο", από όλους τους Φιλιατρινούς, αξίζει σε κάποιους "γνωστούς άγνωστους" συμπολίτες μας, που φρόντισαν, με καταγγελία, να "ενημερώσουν" την άνω υπηρεσία για τη δημιουργία του σταθμού αναμετάδοσης».

Αναλυτικά ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Φιλιατρινές και Φιλιατρινοί.

Στις κάτωθι φωτογραφίες, απεικονίζεται ο σταθμός αναμετάδοσης, που είχε δημιουργηθεί στα Φιλιατρά, προκειμένου να αποκατασταθεί το σήμα στους τηλεοπτικούς δέκτες, στην περιοχή μας και να σταματήσει η ταλαιπωρία σας, που μετρούσε έξι και πλέον έτη.

Το οικονομικό βάρος, για τις εργασίες και τα απαραίτητα μηχανήματα του σταθμού αυτού, το οποίο έφτασε τις δεκαοκτώ χιλιάδες (18.000) ευρώ, είχα επωμιστεί προσωπικά, καθότι αυτό δε μπορούσε να καλυφθεί από κάποιο κονδύλι του δήμου. Με την πραγμάτωσή του δε, είχε υλοποιηθεί ακόμα μία προεκλογική δέσμευσή μου, προς εσάς.

Σήμερα, με μεγάλη μου στενοχώρια, σας ενημερώνω για τα εξής:

Από τον, εν λόγω, σταθμό αναμετάδοσης πρέπει να αφαιρεθούν, άμεσα, τα μηχανήματα, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Φάσματος, της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), το οποίο μου κοινοποιήθηκε, καθότι η ενέργεια αυτή (της δημιουργίας του) ήταν παράνομη (κάτι που εγώ, φυσικά, δεν γνώριζα... γι' αυτό και ζητώ "συγγνώμη") και, ως εκ τούτου, να παύσει, αναγκαστικά, η λειτουργία του. Διότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα έχω ευθύνες, τόσο προσωπικά, όσο και ως δήμαρχος.

Όπως καταλαβαίνετε, είχα την υποχρέωση να σας ενημερώσω, για όλα αυτά και γιατί σε λίγες ώρες δε θα έχετε σήμα στους δέκτες σας, αλλά και γιατί οφείλω να σεβαστώ τις παραπάνω υποδείξεις του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Φάσματος, της Εθνικής  Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Και κάτι τελευταίο… Ένα μεγάλο "μπράβο", από όλους τους Φιλιατρινούς, αξίζει σε κάποιους "γνωστούς άγνωστους" συμπολίτες μας, που φρόντισαν, με καταγγελία, να "ενημερώσουν" την άνω υπηρεσία, για τη δημιουργία του σταθμού αναμετάδοσης, με όλα τα επακόλουθα αυτής τους της πράξης.

Αν μη τι άλλο, απέδειξαν για ακόμα μία φορά, το ενδιαφέρον, όπως και την αγάπη τους, για τον τόπο μας.

Αλλά, να γνωρίζουν ετούτο. "Τα εμπόδια υπάρχουν, για να τα ξεπερνάμε!".

Γι' αυτό, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε».

Κ.Μπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER