Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 21:15

Ασφαλτόστρωση στο δρόμο Φιλιατρά – Χριστιανούπολη

Ασφαλτόστρωση στο δρόμο Φιλιατρά – Χριστιανούπολη

Εργασίες ασφαλτόστρωσης γίνονται στον επαρχιακό δρόμο Φιλιατρά – Χριστιανούπολη, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, βελτιώνοντας την οδική πρόσβαση προς το χωριό.

Ενα χωριό σημείο αναφοράς, αφού εκεί βρίσκεται ο βυζαντινός ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όσο και το φράγμα. 

Σχετική αναφορά για το έργο κάνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης που τονίζει ότι είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας Δήμου με Περιφέρεια, κάτι που όπως λέει πρόκειται να συνεχιστεί. Ενώ αφήνει αιχμές και για «κάποιους» που σπεύδουν να ευχαριστήσουν οποιονδήποτε άσχετο με αυτά.

Αναλυτικά ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:

«Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες που αφορούν το έργο “Βελτίωση – συντήρηση 17ης επαρχιακής οδού, Φιλιατρών – Χριστιανούπολης”, προϋπολογισμού διακοσίων ογδόντα χιλιάδων ευρώ (280.000,00€), με το οποίο θα αντιμετωπιστούν, κυρίως, τα προβλήματα φθορών στον ασφαλτοτάπητα του δρόμου.

Επίσης, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες που αφορούν το έργο ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου του ιερού ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στην T.K. Χριστιανούπολης - Δ.Ε. Φιλιατρών, όπως και στο έργο της αποκατάστασης του μικρού ναού, πλησίον αυτού, συνολικού προϋπολογισμού εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000,00€).

Πρόκειται για έργα που, είτε αρέσει σε "κάποιους" είτε όχι, φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη.

Και είναι αποτέλεσμα μιας καθ' όλα άψογης συνεργασίας, που έχει αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και που πρόκειται να συνεχιστεί και από τις δύο πλευρές, για το καλό του τόπου μας.

Κι επειδή αυτοί οι "κάποιοι" δεν θέλουν ή δεν μπορούν, απ' ό,τι φαίνεται, να δεχθούν πως τα συγκεκριμένα έργα, όπως και άλλα, υλοποιούνται επί δημαρχίας μου, σπεύδουν να ευχαριστήσουν οποιονδήποτε άσχετο με αυτά, ακόμα και τη "θεία τους απ' το Σικάγο", για τη γραβάτα που τους έστειλε.

Και, φυσικά, ο νοών νοείτω...».

 

Κ.Μπ.