Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 09:22

Συντονισμός δράσης από τις μειοψηφίες για σημαντικά θέματα του Δήμου Καλαμάτας

 

Οι μειοψηφίες του Δήμου Καλαμάτας συζητούν και συντονίζουν τη δράση τους για σημαντικά θέματα του δήμου, που φαίνεται να έχουν κοινές θέσεις.

Αυτή η συνεργασία που αφορά την υφιστάμενη δημοτική θητεία, είναι ενδεχόμενο να οδηγήσει και στην έναρξη συζητήσεων για συνεργασία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προχθές Τρίτη υπήρξε συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων των μειοψηφιών Βασίλη Κοσμόπουλου, Βασίλη Τζαμουράνη, Μαρίας Οικονομάκου, Μανώλη Μάκαρη και Τόνιας Κουζή. Φέρεται να είναι η πρώτη κοινή συνάντησή τους. Οπως καταφέραμε να μάθουμε, πέρα από τον προβληματισμό και την ανάγκη κοινής δράσης, αποφασίστηκε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την κατάθεση προτάσεων και την προώθηση σοβαρών ζητημάτων, όπως είναι το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο Νέδοντα, η προοπτική της Ναυαρίνου και της παραλιακής ζώνης και η διαχείριση των απορριμμάτων.

Η συζήτηση αναμένεται να συνεχιστεί σε επίπεδο επικεφαλής, να εξειδικευτεί και να περάσει και στο εσωτερικό της κάθε παράταξης.