Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 13:10

Ο Δημ. Οικονομάκος για τη διάβαση του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα

Ο Δημ. Οικονομάκος για τη διάβαση του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα

Aμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, “για να παρθεί απόφαση και όχι να συζητήσουμε γενικά για την ασφάλεια του δρόμου έξω από τις σχολές του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα”, ζητεί ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δημήτρης Οικονομάκος.

“Να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στο δρόμο μπροστά από τις σχολές του ΟΑΕΔ” σημειώνει και παρατηρεί: “Εχουμε θέσει το θέμα πολλές φορές σε ανύποπτο χρόνο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά οι υπεύθυνοι κωφεύουν. Τέσσερα χρόνια μετά το θανατηφόρο ατύχημα στον ΟΑΕΔ γινόμαστε μάρτυρες στο ίδιο έργο θεατές. Ακόμα να βρεθεί λύση, λες και θα τετραγωνίσουμε το κύκλο ή θα φτιάξουμε τη διώρυγα του Σουέζ. Ο κ. Νίκας τότε έριχνε τις ευθύνες στην Περιφέρεια, η Περιφέρεια στο δήμο, στη γραφειοκρατία και διάφορες τέτοιες γελοιότητες, και τα παιδιά μας συνεχίζουν να σκοτώνονται ή να τραυματίζονται. Ταχύτητα και λύσεις στα προβλήματα βρίσκουν όταν είναι πίσω μεγάλα συμφέροντα ή για να εξυπηρετηθούν οι ημέτεροι”.

Ολοκληρώνοντας, ο Δ. Οικονομάκος προτρέπει “χωρίς χρονοτριβή να βρεθεί άμεσα λύση, χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια” και δηλώνει: “Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους σπουδαστές του ΟΑΕΔ, τους εργαζόμενους και τους κατοίκους που διαμαρτύρονται”.