Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 13:23

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Εμπιστεύεται τον Δένδια και περιμένει αποτελέσματα

Γράφτηκε από την

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα της εφαρμογής του σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας, εμπιστευόμαστε το Νίκο Δένδια»: 

 

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος για την επίσκεψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης στη Μεσσηνία και τις δηλώσεις του για την εγκληματικότητα. 

Ο κ. Αναστασόπουλος απέφυγε να αναφερθεί στην κατηγορηματική άρνηση του Ν. Δένδια για ίδρυση μόνιμης αστυνομικής δομής στη Μεσσήνη. Είπε ωστόσο πως το Δημοτικό Συμβούλιο έχει διατυπώσει τεκμηριωμένα την άποψή του για τα θέματα της παραβατικότητας που ταλαιπωρούν το Δήμο Μεσσήνης. «Εχουμε διατυπώσει τις απόψεις μας και τις αποστείλαμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές και φυσικά και στον υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια», ανέφερε συγκεκριμένα ο δήμαρχος.

Είπε ακόμη πως χαίρεται που ο υπουργός «διαπίστωσε την ένταση των φαινομένων παραβατικότητας δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι "εφιαλτικός ο αριθμός των κλοπών και των διαρρήξεων"». Είπε στη συνέχεια πως δέχεται την άποψη του υπουργού ότι υπάρχει σχεδιασμός που άμεσα θα εφαρμοστεί από την φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και τόνισε πως «θα έχουμε τη δυνατότητα να την αξιολογήσουμε και να την κρίνουμε».

Καταλήγοντας ο Στάθης Αναστασόπουλος ανέφερε ότι «περιμένουμε με την εφαρμογή του σχεδιασμού αυτού να έχουμε ως αποτέλεσμα θεαματική βελτίωση και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών μας στο Δήμο Μεσσήνης. Τα αποτελέσματα θα είναι μετρήσιμα. Ιδωμεν».

 

Ν.Κ.