Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 08:12

Ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας

 

Παραλήφθηκε χθες από το Δήμο Τριφυλίας το έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση και αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας».

Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό, με οικονομικά οφέλη, που μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου, ενώ η δημοτική αρχή δεσμεύεται για την επισκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων και όποιων άλλων αναγκών υπάρξουν.

Σε σχετική του ενημέρωση ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης αναφέρει: «Στο πλαίσιο αναβάθμισης της ποιότητας των αθλητικών μας χώρων και κατόπιν ολοκληρώσεως όλων των απαραίτητων εργασιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παραλαβή του έργου, που αφορούσε στην "Ενεργειακή αναβάθμιση και αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας". Επόμενο και άμεσο βήμα μας είναι η επισκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου, όπως και η αντικατάσταση των σχαρών περιμετρικά της πισίνας, καθώς επίσης και η ολοκλήρωση οποιασδήποτε τυχόν άλλης εργασίας συντήρησης επιβάλλεται. Έτσι ώστε, οι κάτοικοι της πόλης της Κυπαρισσίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού, αθλούμενοι σε έναν χώρο υψηλού επιπέδου, που θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και κανόνες ασφαλείας.

Στόχος μας, όπως έχω επισημάνει και στο παρελθόν είναι, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας να αποτελέσει πρότυπο χώρο άθλησης και ευεξίας, για όλους τους συμπολίτες μας. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, με πολλή και μεθοδευμένη δουλειά, στοχεύουμε στη δημιουργία και άλλων αθλητικών χώρων δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και δίνοντας κίνητρα σε όλους τους Τριφύλιους, αλλά κυρίως στη νεολαία μας, για άθληση και υγιεινό τρόπο ζωής. Και συνεχίζουμε...» 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER