Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 21:51

Δριμής για Λεβεντάκη: “Επιεικώς άστοχες και επιζήμιες” οι εκφράσεις για την Αστυνομία

Γράφτηκε από τον
Δριμής για Λεβεντάκη: “Επιεικώς άστοχες και επιζήμιες” οι εκφράσεις για την Αστυνομία

 

Το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» Δημήτρης Δριμής, με αφορμή τις γνωστές αναφορές του δημάρχου Τριφυλίας για την Αστυνομία και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στη συναυλία που έγινε στην πλατεία της Κυπαρισσίας.

“Επιεικώς άστοχες και επιζήμιες” χαρακτήρισε τις απαξιωτικές φράσεις του δημάρχου επισημαίνοντας πως “δεν είναι νοητό ο δήμαρχος να κρύβεται όταν τον αναζητά η Αστυνομία”.

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» Δριμή αναφέρεται ότι ο κ. Δριμής “ενημερώθηκε από τον διοικητή του τμήματος για τα γνωστά γεγονότα που συνέβησαν στην Κυπαρισσία, (στις 2:40 π.μ. του Σαββάτου στη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης) με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Τριφυλίας.

Απαξιωτικές φράσεις, όπως αυτές του δημάρχου Τριφυλίας για το Αστυνομικό Τμήμα και το προσωπικό του, την πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας και την πολιτική γενικά είναι επιεικώς άστοχες και επιζήμιες. Δεν είναι, επίσης, νοητό δημόσιοι λειτουργοί και μάλιστα δήμαρχοι να κρύβονται όταν τους αναζητά η Αστυνομία. Τα παραπάνω πρόσωπα οφείλουν να λειτουργούν ως θετικό και όχι ως αρνητικό παράδειγμα”.

Ο Δημήτρης Δριμής εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο δύσκολο και σύνθετο έργο που επιτελεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας με το λίγο προσωπικό που διαθέτει.  Δήλωσε, τέλος, πως “ο δήμος οφείλει να είναι αρωγός στο έργο του τμήματος και στην προσπάθεια της πλήρους στελέχωσής του”.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER