Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 11:51

Εγγραφές σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Εγγραφές σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Μεσσήνης

Ξεκίνησε την Τρίτη 2 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Αυγούστου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για εγγραφές στους Παιδικούς και το Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Μεσσήνης, καθώς και στο 1ο ΚΔΑΠ Μεσσήνης και το ΚΔΑΠ Πεταλιδίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν:  α) Οι εργαζόμενες στην Ελλάδα, που είναι μισθωτές πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή αυτοαπασχολούμενες ή εργόσημο ή άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης και β) οι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ των ΟΤΑ, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για τις θέσεις που αφορούν προνήπια με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών και στα ΚΔΑΠμεΑ, για παιδιά με αναπηρία, εφήβους και άτομα με νοητική υστέρηση ή κινητική αναπηρία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής από το Τμήμα Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης του Δήμου Μεσσήνης στα τηλ. 27223 60110 και 27223 60116, καθώς και από τον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί 2022-2023.  


NEWSLETTER