Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 11:57

Δήμος Τριφυλίας: Ανταπάντηση Κατρίτση σε Λεβεντάκη

Γράφτηκε από την

 

«Να φροντίσει να ενημερωθεί για τα σοβαρά θέματα των Γαργαλιάνων και την ιστορία τους», καλεί τον δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη ανταπαντώντας ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης, ενώ χαρακτηρίζει «ανιστόρητο, ανεκδιήγητο και προπάντων αδαή» το συντάκτη της απάντησης του κ. Λεβεντάκη.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κατρίτσης αναφέρει: «Το σχόλιό μου στην από 11/10/2022 απάντηση(!) του κ. Λεβεντάκη θα μπορούσε να είναι μόνο το σχετικό τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου "Ρώτησε να μάθεις...". Δεν σκοπεύω όμως να απαντήσω στον ανιστόρητο, ανεκδιήγητο και προπάντων αδαή συντάκτη του κειμένου που υπογράφεται από τον κ. Λεβεντάκη. Ο εν λόγω κύριος αγνοεί την ιστορία των Γαργαλιάνων και γι’ αυτό με τόση ασέβεια αναφέρεται σε κρίσιμα και σοβαρά θέματα αυτής. Ας φροντίσει, καταρχάς, να μάθει ποια χρονική περίοδο υπηρέτησα τους Γαργαλιανιώτες με την ιδιότητα του δημάρχου.

Όσο για τον κ. Λεβεντάκη ας φροντίσει να ενημερωθεί για τα σοβαρά θέματα των Γαργαλιάνων και την ιστορία τους (βιολογικός, Βρομονέρι, Σχέδιο Πόλης και περιφερειακός, ύδρευση, Κέντρο Υγείας και παλαιά αγορά, Γηροκομείο, κεντρική πλατεία, τουριστικός ξενώνας κτλ)… Έως τότε ας μην εκτίθεται».