Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 18:15

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφιος με Γεωργακοπούλου ο Γιώργος Ηλιόπουλος

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφιος με Γεωργακοπούλου ο Γιώργος Ηλιόπουλος

 

Προετοιμάζεται προεκλογικά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 η παράταξη της δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, “Δημοτική Ένωση Οιχαλίας” και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γιώργου Ηλιόπουλου από το Δώριο.

Σε δήλωσή της η κ. Γεωργακοπούλου ανέφερε ότι “με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Ηλιόπουλου με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας», ενός ανθρώπου που συνδυάζει αυστηρό επαγγελματισμό στη δουλειά του και ευαισθησία για τον συνάνθρωπό του. Στο πλαίσιο της εργασίας του στο ΕΚΑΒ Φιλιατρών, έχει βοηθήσει δεκάδες συμπολίτες μας σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Η ξεχωριστή του προσωπικότητα και οι γνώσεις του, είναι απαραίτητα συστατικά για τον συνδυασμό μας”.

Για την απόφασή του να συμπορευτεί με την Π. Γεωργακοπούλου, ο Γ. Ηλιόπουλος ανέφερε: “Η ανιδιοτελής προσφορά στον τόπο μου και τους ανθρώπους του ήταν ανέκαθεν ο πρωταρχικός μου στόχος. Έχοντας την πεποίθηση της ενεργούς προσφοράς των νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση σε συμπόρευση, πάντα, με την εμπειρία ανθρώπων που δραστηριοποιούνται αρκετά χρόνια επιτυχώς στα κοινά, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της κ. Γεωργακοπούλου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει αρχές και όραμα για τον τόπο μας, είναι ανοιχτή στο διάλογο και διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα”.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που ανακοινώθηκε, ο Γ. Ηλιόπουλος μεγάλωσε και διαμένει στην Κοινότητα Δωρίου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται ως διασώστης στο ΕΚΑΒ Φιλιατρών. Είναι εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών σε ομάδες πληθυσμού. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δωρίου.