Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 16:30

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Τριφυλίας

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Κυπαρισσίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα για να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο που αφορά την ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας κάνουν το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων Μεσσηνίας, η Προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων Μεσσηνίας , η Ομάδα Γυναικών Τριφυλίας (μέλος ΟΓΕ).

Στην σχετική τους ανακοίνωση τονίζουν «Στον απόηχο του τραγικού εγκλήματος στα Τέμπη ,που στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας και εν μέσω του λαϊκού ξεσηκωμού που πλημμύρισε τους δρόμους της χώρας και στην πόλη μας, η Κυβέρνηση καταθέτει πολυνομοσχέδιο 263 άρθρων που ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του νερού και την περαιτέρω παράδοση των υπηρεσιών διαχείρισης υδάτων και αποβλήτων στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Με το πολυνομοσχέδιο, που αποτελεί προαπαιτούμενο του Ταμείου Ανάκαμψης ,η Κυβέρνηση σχεδιάζει να παραδώσει στα οικονομικά συμφέροντα και στην αισχροκέρδεια, την ύδρευση ,την αποχέτευση, την άρδευση αλλά και όλη τη διαχείριση απορριμμάτων ,δεσμεύοντας τη χώρα για δεκαετίες στην ιδιωτική διαχείρισή τους με μοναδικό κριτήριο και εδώ το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων.

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα και θα αγωνιστούμε ανυποχώρητα για αυτό.

Χαιρετίζουμε την απεργία της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας και Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Κυπαρισσίας την Τρίτη 21 Μάρτη και ώρα 6.30.

Να αποσυρθεί το εγκληματικό νομοσχέδιο.»


NEWSLETTER