Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 22:44

Στον Δήμο Τριφυλίας η "Βοήθεια στο Σπίτι"

Στον Δήμο Τριφυλίας η "Βοήθεια στο Σπίτι"

Στον Δήμο Τριφυλίας πέρασε η υλοποίηση του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"  από την Κοινωφελή Επιχείρηση του, στην οποία ανήκε μέχρι τώρα και στο οποίο εργάζονται  μία κοινωνιολόγος, δύο νοσηλεύτριες και τρεις οικιακοί βοηθοί.

Αυτό τονίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου που χαρακτηριστικά επισημαίνει: “Είμαστε υπερήφανοι που για 12 χρόνια συνεργαστήκαμε με μια ομάδα ακούραστων εργαζομένων με ενσυναίσθηση, αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο.

Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρατε  παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσατε.

Συμβουλευτική και συναισθηματική στήριξη, νοσηλευτική μέριμνα, οικογενειακή και οικιακή φροντίδα, ικανοποίηση πρακτικών  αναγκών διαβίωσης, όπως μικροαγορές, πληρωμή λογαριασμών, συνταγογράφηση, συνοδεία στις διάφορες υπηρεσίες, συμμετοχή στο επισιτιστικό πρόγραμμα, πόρτα - πόρτα την περίοδο της πανδημίας και άλλα πολλά... ακόμη και μαγείρεμα στο σπίτι  σας για κάποιον ωφελούμενο του Προγράμματος!!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς εκ μέρους όλων όσων χρήζουν  των υποστηρικτικών υπηρεσιών και κατ’ οίκον βοήθειας και  είναι ωφελούμενοι, με στόχο την παραμονή τους στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, τη διατήρηση της συνοχής της οικογένειάς τους,  καθώς και την εξασφάλιση αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης.

Ευχόμαστε ψυχική δύναμη και υγεία για να συνεχίσετε να προσφέρετε!”.

 

Κ.Μπ.