Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 20:50

Εγκαινιάστηκε αθλητικό κέντρο και παιδική χαρά στη Μικρομάνη

Γράφτηκε από την

Το ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο και τη νέα παιδική χαρά στη Μικρομάνη, εγκαινίασε το απόγευμα της Δευτέρας, η δημοτική αρχή Καλαμάτας.

Κατά την τελετή ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του από την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Μικρομάνης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, οι εργασίες αναβάθμισης πραγματοποιήθηκαν με δημοτικούς πόρους, ενώ οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν ικανοποίησαν αιτήματα της κοινότητας και των κατοίκων της περιοχής.

Δημιουργήθηκε από το μηδέν νέα παιδική χαρά, τοποθετήθηκε νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, έγιναν εργασίες συντήρησης του περιβάλλοντος χώρου, και πλαστικοποίηση του γηπέδου μπάσκετ. Επίσης με την ευκαιρία της τελετής των εγκαινίων, παραδόθηκε στην κοινότητα ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, για την κάλυψη των αναγκών των αθλητικών χώρων της περιοχής, καθώς και των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

“Κάνοντας πράξη ακόμη μία υπόσχεσή μας, παραδώσαμε στους νέους της Μικρομάνης το αναβαθμισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, το γήπεδο μπάσκετ με την πλαστικοποίησή του και τη νέα παιδική χαρά. Τα πάντα έγιναν με δημοτικούς πόρους, γιατί για εμάς ήταν ζήτημα ουσίας να γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις”, ανέφερε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: “Για τη δημοτική μας αρχή, οι πολίτες έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα είτε μένουν στο κέντρο είτε στις γειτονιές είτε στις κοινότητες. Παράλληλα, η Μικρομάνη εντάχθηκε στις περιοχές του δήμου μας που έχουν απινιδωτή, ο οποίος και θα είναι διαθέσιμος τόσο στα γήπεδα της περιοχής όσο και στις εκδηλώσεις. Εύχομαι οι νέοι μας να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις γιατί τα παιδιά και η νεολαία είναι το μέλλον μας και αξίζουν τα καλύτερα”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινότητας Μικρομάνης, Χάρης Κουτσουρόπουλος μίλησε για ένα αίτημα ετών, το οποίο ικανοποιήθηκε από τη δημοτική αρχή.

Στα εγκαίνια παρέστησαν αιρετοί του δήμου και της κοινότητας, καθώς και κάτοικοι της Μικρομάνης.