Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 18:03

Απάντηση Γκιούλου σε Κομπότη για το Κέντρο Υγείας Μάνης

 

Απάντηση σε πρόσφατη ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Δυτικής Μάνης Άρη Κομπότη μετά από επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής εξέδωσε ο επιστημονικά υπεύθυνος της υγειονομικής δομής  Νίκος Γκιούλος.

Αναλυτικά η απάντηση:

“Με ιδιαίτερη έκπληξη ανέγνωσα το δημοσίευμα της εφημερίδα σας στις 24 Ιουλίου 2023 που αφορούσε δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Δυτικής Μάνης με τίτλο: «Κομπότης για Κέντρο Υγείας Μάνης»

Κατ’ αρχάς, οι δηλώσεις του συγκεκριμένου στο θέμα των συνοδών υγειονομικών του ασθενοφόρου είναι μη αληθείς αφού ουδέποτε απαιτήθηκε, ούτε καν δόθηκε εντολή, στο νοσηλευτικό προσωπικό να συνοδέψει περιστατικό σε διακομιδή. Όλα τα περιστατικά μέχρι τώρα, συνοδεύονται από γιατρό.

Περίπου προ μηνός ο κ. Κομπότης, με την ιδιότητα του υποψήφιου δημάρχου, προσήλθε στο Κέντρο Υγείας και ενημερώθηκε υπό εμού του ιδίου προσωπικά, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και κυρίως για την υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό, καθώς και για όλες ενέργειες που έχω προβεί. Άλλωστε, ο ίδιος δημοσιοποίησε στην εφημερίδα σας τα προβλήματα που του ανέφερα. Επομένως, οι ισχυρισμοί του περί καταγγελιών από τους κατοίκους, μάλλον είναι εκ του περισσού.

Τέλος, επειδή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 132/05-07-2023) αποτελεί Νόμο του Κράτους, η εφαρμογή της εάν και όποτε χρειαστεί να υλοποιηθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ζωή των πολιτών αποτελεί υποχρέωση όλων των υγειονομικών”.