Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 18:53

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Τροποποιήσεις τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Τροποποιήσεις  τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού

 

Μια ακόμη τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού καλείται να συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, μαζί με αρκετά διαδικαστικά θέματα, στη συνεδρίασή του την ερχόμενη Τρίτη στις 8.30 το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα θα συζητηθούν: Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2024. Μερική τροποποίηση της αριθ.34/2024 ΑΔΣ ως προς την εκτέλεση χρεών προέδρου Κοινότητας Βρυσών. Παράταση εκτέλεσης του έργου «Φωτισμός Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών». Έγκριση της με αριθ.128/2024 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής με θέμα «Λήψη απόφασης ως προς την άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης, σε ακίνητα ιδιοκτησίας των αιτούντων στη συνοικία ʺΜΑΚΑΚΑʺ εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Φιλιατρών της Δ.Ε. Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας (ΟΤ 276) και κατ’ επέκταση την έγκριση της πρότασης τροποποίησης του ρυμοτομικού

σχεδίου ή την επανεπιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης». Έγκριση της με αριθ.129/2024 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής με θέμα «Λήψη απόφασης ως προς την άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης, σε συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. ΑΔ7/2018 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας, σε ακίνητο εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Φιλιατρών Δ.Ε. Φιλιατρών Δήμου Τριφυλίας (συνοικία ʺΆγιοι Απόστολοιʺ) και κατ’ επέκταση ως προς την έγκριση της πρότασης τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου ή την εκ νέου επιβολή της αρθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης». Έγκριση της με αριθ.130/2024 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής με θέμα «Λήψη απόφασης ως προς την άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης, σε συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. Α374/2018 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας, σε ακίνητο εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Κυπαρισσίας Δ.Ε. Κυπαρισσίας Δήμου Τριφυλίας (ΟΤ 138), και κατ’ επέκταση ως προς την έγκριση της πρότασης τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου ή την εκ νέου επιβολή της αρθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης».

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Με διαδικαστικά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Λήψη απόφασης επί αιτήσεων σχετικά με την αποζημίωσή τους για ζημιά που προκλήθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους λόγω πτώσης σε λακκούβες. Έγκριση πρακτικού Ι ηλεκτρονικής αποσφράγισης των (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά συμμετοχής» και «Οικονομική προσφορά» και ελέγχου εγγυητικών  επιστολών συμμετοχής του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Επισκευή σχολικών κτηρίων Δ.Ε. Φιλιατρών». Ακύρωση των αρ.218 και 219/2024 αποφάσεων Δημοτικής Επιτροπής λόγω λάθους στη διαδικασία πληρωμής. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2024 (εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο). Έγκριση 1ου ΑΠΕ/1ου ΠΚΤΜΝΕ και της 3ης παράτασης του έργου «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Καλού Νερού». Απόδοση εντάλματος προπληρωμής.

Κ.Μπ.