Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 20:20

Δήμος Καλαμάτας: Νέες βολές αντιπολίτευσης για χρηματοδότηση συλλόγων

Δήμος Καλαμάτας: Νέες βολές αντιπολίτευσης για χρηματοδότηση συλλόγων

Για τα κριτήρια με τα οποία ορίζονται οι χρηματοδοτήσεις από το Δήμο Καλαμάτας προς τους συλλόγους αναρωτήθηκε για μια ακόμα φορά ο επικεφαλής της µείζονος µειοψηφίας, Βασίλης Τζαµουράνης, αναφορικά με την εξειδίκευση πιστώσεων για την οικονομική ενίσχυση συλλόγων στη Δημοτική Επιτροπή της περασμένης Δευτέρας.

«Μέχρι να μας φέρετε ένα κατάλογο για να δούμε σε ετήσια βάση πως χρηματοδοτούμε το κάθε σύλλογο, εμείς θα ψηφίζουμε λευκό» πρόσθεσε.

Ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Χανδρινός έφερε ως παράδειγμα τη χρηματοδότηση της 4ης γιορτής μήλου από το Δήμο κατά 6%, τη στιγμή που σε άλλες εκδηλώσεις υποστηρίζει όπως είπε από 35% έως 50%.

Η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε την εξειδίκευση πίστωσης ποσού ύψους 700 ευρώ για την επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολιανής «Ο Παπαφλέσσας», ποσού ύψους 600 ευρώ για την επιχορήγηση του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρφαρών «Η Αναγέννηση», ποσού ύψους 700 ευρώ για την επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταματιναίων «Ο Αγιος Ιωάννης» και ποσού ύψους 1.500 ευρώ για την επιχορήγηση του Αθλητικού Ομίλου «Ακρίτας» - Τμήμα Πετοσφαίρισης.

Τ.Αν.