Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 18:27

Ξεκαθαρίζει σύντομα ο Δημ. Σωτηρόπουλος για το Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Ξεκαθαρίζει σύντομα ο Δημ. Σωτηρόπουλος για το Δήμο Τριφυλίας

 

Την εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του υποψηφίου στο συνδυασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Τριφυλίας, με όλες τις πληροφορίες να συγκλίνουν πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο σημερινός επικεφαλής Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Ο ίδιος φαίνεται να το έχει ανακοινώσει στα μέλη του συνδυασμού του σε συσκέψεις που ήδη έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα.

 

Από εκεί και πέρα στην εκ νέου συνάντηση που προγραμματίζεται για τα μέσα της εβδομάδας, όλα δείχνουν ότι θα παρθεί η απόφαση και για τον επικεφαλής που θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος. Επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά των Σωτήρη Μπακούρου, Θανάση Πετρόπουλου και Σωτήρη Τσίγγανου. Ολα αυτά εφόσον αποφασιστεί αυτόνομη κάθοδος στις εκλογές, καθώς υπάρχει και το σενάριο της συνεργασίας με την Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση, οπότε σ' αυτή την περίπτωση θα αλλάξουν αρκετά δεδομένα. Ωστόσο επειδή δεν φαίνεται να έχουν γίνει κάποιες επαφές όλο αυτό το διάστημα, ένα τέτοιο σενάριο προς το παρόν δείχνει να απομακρύνεται.

Οπως και να έχει, δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης μας έλεγαν ότι αφού έχει αποφασιστεί η κάθοδος εκ νέου στις εκλογές, το θέμα του υποψηφίου πρέπει να κλείσει και μάλιστα σύντομα, αφού εκτιμούν ότι ήδη έχει χαθεί αρκετός χρόνος -την στιγμή μάλιστα που άλλοι υποψήφιοι έχουν  ήδη ανακοινώσει και προχωρούν σε διεργασίες για την συγκρότηση των συνδυασμών τους.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER