Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 22:00

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας ο συνδυασμός του Αριστείδη Σταθόπουλου που κέρδισε τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής, εκλέγει 16 συμβούλους και 11 θα έχουν οι μειοψηφίες: 5 ο συνδυασμός της χαμένης του δεύτερου γύρου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, 3 του Ηλία Σακελλαριάδη, 2 του Κώστα Δημητρακόπουλου και 1 η "Λαϊκή Συσπείρωση".

 

Στο νέο Δ.Σ. Οιχαλίας, με βάση την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας την περασμένη εβδομάδα, εκλέγονται:

Από το συνδυασμό του Αρ. Σταθόπουλου: Σπύρος Αδαμόπουλος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Διαμαντόπουλος (Ανδανίας), Παναγιώτης Κούκης (Δωρίου), Ευστάθιος Τασιόπουλος (Είρας), Δημήτρης Καραμπούλας, Ανδρέας Τσουκαλάς, Γιώργος Μακρυνιώτης, Γιάννης Μιτζάς, Γιάννης Ηλιόπουλος (Μελιγαλά), Ευστάθιος Μαργαρίτης, Παναγιώτης Δρούμπαλης, Ανδρέας Κατσιμπάρος (Οιχαλίας).

Από το συνδυασμό της Π. Γεωργακοπούλου: Η ίδια η επικεφαλής (παίρνει την έδρα στην Ανδανία), Δημήτρης Κόνιαρης (Δωρίου), Βασιλική Θεοδωροπούλου (Είρας), Γιάννης Παπαδόπουλος (Μελιγαλά), Αθανασία Βούρβαχη - Χαντζάρα.

Από το συνδυασμό του Ηλ. Σακελλαριάδη: Ο ίδιος ο επικεφαλής (παίρνει την έδρα στο Μελιγαλά), Εμιλυ - Πατρίτσια Σακελλαριάδη (Ανδανίας), Δημήτρης Μπινίσκος (Δωρίου).

Από το συνδυασμό του Δημητρακόπουλου: Ο ίδιος ο επικεφαλής (παίρνει την έδρα στην Οιχαλία) και ο Γιάννης Μπούζας (Μελιγαλά).

Εκλέγεται ακόμα και ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Κώστας Ρεϊτζόπουλος.

 

Γ.Σ.