Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 07:45

Αντεπίθεση Τσώνη με άνοιγμα λογαριασμών

Αντεπίθεση Τσώνη με άνοιγμα λογαριασμών

Η μακροχρόνια αναμονή για την έκδοση της απόφασης του Εκλογοδικείου ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης στο Δήμο Μεσσήνης, ενώ στα καφενεία αγαπημένο θέμα συζήτησης είναι οι θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με τους λόγους που καθυστερούν την εκδίκαση των ενστάσεων.

Συγκεκριμένα: Ο Στάθης Αναστασόπουλος και ο Γιώργος Τσώνης διασταυρώνουν με κάθε ευκαιρία τα ξίφη τους, ενώ αφήνουν υπονοούμενα ο ένας για τον άλλο καλώντας τις ελεγκτικές και δικαστικές αρχές να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και να απαντήσουν στα ερωτηματικά που πλανώνται πλέον πάνω από την πόλη σχετικά με την οικονομική κατάσταση των δυο “μονομάχων”. Χθες ο κ. Τσώνης ανταπαντώντας στον κ. Αναστασόπουλο ζητεί με τη σειρά του να “ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων και ιδιαίτερα όσων διαχειρίστηκαν δημόσια αξιώματα, όλα τα χρόνια που άσκησαν εξουσία", ακόμα και ως στελέχη ανωνύμων εταιρειών, φορέων όπως της "Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε.", "ώστε άπαξ διά παντός να ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα και να ενημερωθεί αντικειμενικά η τοπική κοινωνία".
Την ίδια ώρα στα καφενεία της Μεσσήνης καθημερινά συζητούνται σενάρια αναφορικά με παρεμβάσεις που καθυστερούν την έκδοση της απόφασης του Εκλογοδικείου. Το "Ράδιο Αρβύλα" με καθημερινά… ρεπορτάζ δίνει τροφή στην ένταση και πλέον οι ψυχραιμότεροι έχουν αρχίσει να ανησυχούν, καθώς βλέπουν ότι αρκεί μια ασήμαντη αφορμή για να μην μείνουν μόνο στα λόγια οι πιο θερμόαιμοι οπαδοί.