Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 13:17

Κάλαντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Μεσσήνης στον Αναστασόπουλο

Γράφτηκε από την
Κάλαντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Μεσσήνης στον Αναστασόπουλο

Παραμονή Χριστουγέννων χθες και η Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης έψαλλε τα κάλαντα στο δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο, παρουσία της Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης Λίνας Καμαρινοπούλου και του Διοικητή του ΑΤ Μεσσήνης Επαμεινώνδα Βασιλόπουλου.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά στα παιδιά με υγεία, πρόοδο  και προκοπή . Τους ανακοίνωσε επίσης ότι η Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης θα αποκτήσει πλέον μόνιμη στέγη αφού έχει ληφθεί απόφαση για τη μετακίνησή της στον πρώτο όροφο του Δασκαρολείου κατόπιν σχετικής πρότασης της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης. 

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο της Φιλαρμονικής που συμβάλλει στην πολιτιστική αναβάθμιση του Δήμου.

Με αφορμή τον εορτασμό της γέννησης του Θεανθρώπου ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε τα εξής:

"Μακάρι το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να κυριαρχήσει στην Οικουμένη ώστε να υπάρξει ειρήνη και αγάπη, απαραίτητες προϋποθέσεις για πρόοδο και ευημερία.

Εύχομαι σε όλους τους δημότες του Δήμου Μεσσήνης υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία. Το 2015 ας γίνουν οι όλες οι ευχές μας…πραγματικότητα.

 Η  γέννηση του Χριστού να ζεστάνει τις καρδιές όλων, δημιουργώντας αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς , τόσο απαραίτητα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας."


NEWSLETTER