Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 11:18

Απάντηση Αναστασόπουλου στο Δημήτρη Σαμπαζιώτη

Γράφτηκε από την

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στον Δήμο Μεσσήνης, σε έναν ιδιότυπο εμφύλιο πόλεμο μεταξύ του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθη Αναστασόπουλου και του Δημήτρη Σαμπαζιώτη, υποψήφιου βουλευτή και νυν δημοτικού συμβούλου Μεσσήνης, στην ελάσσονα μειοψηφία.

 

Ο Στ. Αναστασόπουλος, ειδικότερα, εξέδωσε ανακοίνωση ως «πρώην δήμαρχος Μεσσήνης» -όπως υπογράφει- με την οποία απαντά σε επιστολή του Δ. Σαμπαζιώτη (δείτε εδώ), υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων για τον τελευταίο ότι «το ψέμα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην προσπάθειά του να δομήσει απολογητικό λόγο, έχοντας μόνο στο μυαλό του την διάσωσή του από τον πολιτικό του "Τιτανικό"».

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο Στ. Αναστασόπουλος:

«Δεν μας εκπλήσσει η ανακοίνωση του κ. Σαμπαζιώτη, είναι γνωστός για το θράσος του. Το ότι ο κόσμος δεν ξέχασε την διχαστική του τακτική στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές το διαπιστώνει ο ίδιος, όταν αποφασίζει να βγει από το σπίτι του.

Το ψέμα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην προσπάθειά του να δομήσει απολογητικό λόγο, έχοντας μόνο στο μυαλό του την διάσωσή του από τον πολιτικό του "Τιτανικό".

Σχετικά με το τι έγινε μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής όλοι το γνωρίζουν άριστα, δεν χρειάζεται όμως ο ίδιος να κουράζεται πολύ. Θα του θυμίσουμε το αποτέλεσμα των δύο Κυριακών στο χωριό του, την Καρποφόρα: 

Α΄ Κυριακή Αναστασόπουλος 79 - Σαμπαζιώτης 149 - Τσώνης 36, Β΄ Κυριακή Αναστασόπουλος 101 - Τσώνης 113, και όλα αυτά στο χωριό του "παραταξιακού" κ. Σαμπαζιώτη.

 

Με απλά λόγια, ο κόσμος "το έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι"».