Κυριακή, 17 Απριλίου 2011 11:30

Τζώρτζης προς Αναστασόπουλο: Παλεύουμε για το δήμο, δεν παραδίδουμε κλειδιά

Γράφτηκε από την

«Οταν θέτεις υποψηφιότητα και διεκδικείς να είσαι ο επόμενος δήμαρχος, οφείλεις να είσαι έτοιμος και για τα δύσκολα» σημειώνει, μιλώντας στην «Ε», ο Νίκος Τζώρτζης επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης.

Το πιο πάνω σχόλιο του Ν. Τζώρτζη έγινε με αφορμή την πρόσφατη επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος στην κυβέρνηση, στην οποία επέρριψε την ευθύνη για την δεινή οικονομική κατάσταση του δήμου.

«Ηταν εντελώς λανθασμένη η αντίδρασή του, τι σημαίνει δηλαδή ότι "παραδίδει τα κλειδιά" του δήμου στον υπουργό; Η άποψή μου είναι ότι αυτή ήταν μια μικρόψυχη και εκπορευόμενη κομματικά δήλωση από την πλευρά του κ. Αναστασόπουλου» σημείωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Παρατήρησε, παράλληλα, ότι η άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν γνωστή όταν προκηρύχθηκαν οι δημοτικές εκλογές, όπως επίσης και ότι αναμενόταν πως οι νέοι δήμοι θα αντιμετώπιζαν δυσχέρειες και περικοπές:

«Οταν θέτεις υποψηφιότητα και διεκδικείς να είσαι ο επόμενος δήμαρχος, οφείλεις να είσαι έτοιμος και για τα δύσκολα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Τζώρτζης, που σημείωσε καταλήγοντας:

«Ολοι μας, ως υποψήφιοι δήμαρχοι, γνωρίζαμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που συνεπαγόταν για τους νέους δήμους η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και οι αναμενόμενες περικοπές στο σχέδιο "Καλλικράτης". Ως υποψήφιοι, όμως, γνωρίζαμε επίσης ότι είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το δήμο μας -όχι να "παραδίδουμε τα κλειδιά του"».

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER