Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 18:37

Διακοπή κυκλοφορίας στη Βασιλέως Γεωργίου

Γράφτηκε από την

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας ενημερώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 7 π.μ. - 6 μ.μ., θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Βασ. Γεωργίου και στο βόρειο κλάδο της από την οδό Φαρών έως την οδό Αριστομένους, καθώς και στην οδό Αριστοδήμου από την οδό Γεωργούλη έως την οδό Βασ. Γεωργίου.

Επίσης, την ίδια μέρα και ώρες θα απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων α) επί της οδού Βασ. Γεωργίου από την οδό Φαρών έως την οδό Αριστομένους και στους δύο κλάδους (βόρειο και νότιο) και β) επί της οδού Αριστοδήμου από την οδό Γεωργούλη έως την οδό Βασ. Γεωργίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το νότιο κλάδο της οδού Βασ. Γεωργίου και από τους παράπλευρους δρόμους, γιατί στα κλειστά τμήματα της Βασ. Γεωργίου και της Αριστοδήμου θα γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης.  

Εγκρίθηκε η ελεγχόμενη 

Εγκρίθηκε από τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης η αμφιδρόμηση της Βασιλέως Γεωργίου και η επιβολή ελεγχόμενης στάθμευσης στο τμήμα από Αριστομένους έως Φαρών. Παράλληλα ο Δήμος Καλαμάτας προσπαθεί να δοθεί ο δρόμος σε αμφίδρομη λειτουργία μέχρι τις γιορτές. Σε σχετική ανάρτηση του δήμου υπενθυμίζεται πως τα συγκοινωνιακά μέτρα στην εν λόγω οδό και στην Ακρίτα έχουν μελετηθεί από τους συγκοινωνιολόγους κ. Παρασκευόπουλο και Παπαντωνίου - και προβλέπεται, πέρα από την αμφιδρόμηση και γενικά τη βελτίωση της υποδομής στους συγκεκριμένους δρόμους, η εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης σε τμήμα της οδού Βασιλέως Γεωργίου, καθώς και η αντίστροφη, σε σχέση με τη σημερινή, πορεία στην οδό Αριστοδήμου και στο τμήμα της από τη Βασιλέως Γεωργίου μέχρι τη Βασιλίσσης Ολγας.