Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 19:02

Ασφαλτόστρωση στη Βασιλέως Γεωργίου

Ασφαλτόστρωση στη Βασιλέως Γεωργίου

Προετοιμασία ασφαλτόστρωσης και άλλες εργασίες πραγματοποιήθηκαν χθες στη Βασ. Γεωργίου, στο πλαίσιο της αμφιδρόμησης της οδού, με στόχο η αμφίδρομη κίνηση στο τμήμα Αριστομένους - Φαρών να ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα.

Εξαιτίας των εργασιών είχε κλείσει το βόρειο τμήμα της Βασ. Γεωργίου από τη Φαρών έως και την Αριστομένους, από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, ενώ όλη τη μέρα δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στις διασταυρώσεις της Φαρών με τη Βασ. Γεωργίου, τη Βασ. Ολγας και τη Βασ. Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, στο βόρειο τμήμα της Βασ. Γεωργίου από την Κανάρη έως και την Αριστομένους ξύστηκε η παλιά άσφαλτος, προκειμένου σήμερα να γίνει ασφαλτόστρωση. Εργασίες ολοκλήρωσης της τοποθέτησης των φαναριών πραγματοποιήθηκαν στη διασταύρωση Βασ. Γεωργίου και Φαρών, ενώ ξεκίνησαν και οι παρεμβάσεις διαγράμμισης. Εργασίες έγιναν και στα φανάρια στη διασταύρωση Βασ. Γεωργίου και Ακρίτα, για την αμφιδρόμηση της Ακρίτα (κίνηση προς την Παραλία), από Βασ. Γεωργίου έως Βασ. Ολγας.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες που συνεχίζονται, για λόγους ασφαλείας, είναι αναγκαίες οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 1) Η διακοπή της κυκλοφορίας: Στη Βασ. Γεωργίου, στο βόρειο κλάδο της από τη Φαρών έως την Αριστομένους. Στην Αριστοδήμου από τη Γεωργούλη έως τη Βασ. Γεωργίου. 2) Η απαγόρευση στάθμευσης: Επί της Βασ. Γεωργίου από τη Φαρών έως την Αριστομένους και στους δύο κλάδους (βόρειο και νότιο) και επί της Αριστοδήμου (Γεωργούλη - Βασ. Γεωργίου).
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το νότιο κλάδο της Βασ. Γεωργίου και από τους παράπλευρους δρόμους.