Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 20:19

Κορινθία: Τους πρώτους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ανακοίνωσε ο Γόντικας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Κορινθία: Τους πρώτους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ανακοίνωσε ο Γόντικας (βίντεο)

Τους πρώτους 6 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Κορινθία ανακοίνωσε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου", υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας.

Υποψήφιοι θα είναι οι: 

Αδαμόπουλος Δημήτρης Ετών 71. Συνταξιούχος γεωπόνος της Διεύθυνσης Γεωργίας. Είναι πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων πολιτικού προσωπικού Ν. Κορινθίας.

Καρακάσης Μιχάλης Ετών 52. Μηχανικός, εργαζόμενος στο εργοστάσιο παράγωγης καλωδίων FULGOR και μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Κορινθίας ¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ¨.

Κελλάρης Γιάννης Ετών 49. Εργαζόμενος στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός. Είναι πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑ Σικυωνίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων στις ΔΕΥΑ.

Νανοπούλου Κική Ετών 41. Έμπορος. Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου.

Σπηλίωτης Παναγίωτης Ετών 36. Εργάζεται στο εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου ¨Μουρίκης¨ και είναι πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του εργοστασίου. Είναι μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ελλάδας

Τσαρμπού Φρόσω Ετών 36. Ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι γραμματέας του συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας


NEWSLETTER