Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 20:05

Ο Τζαμουράνης στο ΒΙΟΠΑ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Σε προτεραιότητα θέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του ΒΙΟΠΑ μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της αναγκαίας αναδιάρθωσης των αστικών συγκοινωνιών της πόλης, προκειμένου παράλληλα να εξυπηρετηθούν η Διασπορά, τα Ακοβίτικα, όπως επίσης οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Νέα Εισόδου.

Την πιο πάνω δέσμευση ανέλαβε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” προς τους επαγγελματίες του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας, τους οποίους επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι.

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού, ο κ. Τζαμουράνης άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ, μεταξύ των οποίων η αναγκαία συντήρηση της υπερκατασκευής των καταστημάτων που λόγω παλαιότητας παρουσιάζει προβλήματα.

Ακόμα, προς τον Β. Τζαμουράνη εκφράστηκε η ανάγκη για παραχώρηση των χώρων του πρώην ΕΟΜΜΕΧ οι οποίοι παραμένουν κλειστοί και αναξιοποίητοι, ενώ τέθηκε και το πρόβλημα των ανείσπρακτων οφειλών των δύο Εμπορικών Κέντρων.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας είχε επίσης συνάντηση με στελέχη της δημοτικής επιχείρησης “Διοκλής” Α.Ε. από τα οποία ενημερώθηκε σχετικά με τις δραστηριότητες που αναπτύσσει.