Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 21:07

Συνάντηση Αλευρά με Μπέζο

Γράφτηκε από την

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1.9.2011 με κοινή πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά και του Διοικητή του Γ.Ν.Καλαμάτας  Γεωργίου Μπέζου, με στόχο την επιτάχυνση και ολοκλήρωση των διαδικασιών ένταξης στο ΕΣΠΑ κατασκευής του Κ.Υ. Αίπειας.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης από πλευράς της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ο κ.Παναγιώτης Γιαννακέας Διευθυντής Τεχνικών Έργων ο κ. Δημήτριος Καλδής Προϊστάμενος Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος και η κ.Κων/να Μαραβά, Πολιτικός Μηχανικός και ο κ.Δημήτρης Μουτζούρης υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και από πλευράς Νοσοκομείου ο κ. Παναγιώτης Χαρίτος, Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας, η κ.Σοφία Κορακοβούνη, Πολιτικός Μηχανικός, ο κ.Χρήστος Αρχοντής, Νομικός Σύμβουλος του Νοσοκομείου καθώς και οι μελετητές του έργου κ.Γεώργιος Κυριακόπουλος και κ.Ηλίας Κλημεντίδης.
Στις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων για ακόμη μία φορά επιβεβαιώθηκε η απόλυτη σκοπιμότητα και σημασία του έργου και αποφασίστηκαν οι επόμενες κινήσεις που μεθοδικά θα πρέπει να γίνουν προκειμένου το έργο το συντομότερο δυνατό να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.
Υπενθυμίζεται ότι η οικοδομική άδεια του έργου έχει εκδοθεί από το Δεκέμβρη του 2010 και ως φορέας υλοποίησης θα οριστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Από το Γραφείο Τύπου του Νοσοκομείου


NEWSLETTER