Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 15:16

Τατούλης καλεί Τσίπρα για τα δασικά 

Την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για να σταματήσει η ανάρτηση των δασικών χαρτών, ζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, χθες κατά την κοπή της πίτας των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. 

Κατά τα άλλα ο κ. Τατούλης με τη γνωστή έπαρση και αλαζονεία, δήλωσε περήφανος για το έργο που έχει γίνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και υποστήριξε πως έκλεισαν όλα τα έργα του ΕΣΠΑ με θετικό πρόσημο, χωρίς να μεταφερθεί κάποιο στο επόμενο. Ανέφερε πως το 97% των έργων της Μεσσηνίας εκτελούνται από την Περιφέρεια και επιτέθηκε στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και στο ΣΥΡΙΖΑ «να είναι προσεκτικοί, όταν έρχονται να εγκαινιάσουν έργα που δεν είχαν καμία συμμετοχή».

Στο ίδιο ύφος η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου επαινώντας τον κ. Τατούλη είπε ότι «έχουμε αρχηγό, μας δίνει όραμα και ελπίδα».

Η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη ζήτησε από τους υπαλλήλους «να δώσετε αυτό που έχετε, γιατί μπορείτε περισσότερο», ενώ νωρίτερα είχε πει πως «έχουμε συνεργάτες υπαλλήλους εξαιρετικά ικανούς».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π,Ε. Μεσσηνίας Θανάσης Αθανασόπουλος προέτρεψε τους συναδέλφους του «να δράσουμε ενάντια στις πολιτικές που οδηγούν στη φτώχεια, στο μίσος και το ρατσισμό». Ζήτησε διορισμούς, τη μη μετακίνηση υπαλλήλων στην Τρίπολη, τη λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων και την έγκαιρη λύση προβλημάτων, όπως η καθαριότητα, τα αναλώσιμα και η θέρμανση.

Τις ευχές τους έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Πατσαρίνος και της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Παναγιώτης Αλευράς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντωνία Μπούζα, Απόστολος Γκούνης και Στέλλα Καρλαύτη.

Γ.Σ.