Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 10:16

Μπέζος κατά Τατούλη για Παλαιόχουνη

Γράφτηκε από την

 

Επίθεση κατά του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για το θέμα των οικοπέδων στην Παλαιόχουνη εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος. Παράλληλα ο κ. Μπέζος επιτίθεται και στα "παπαγαλάκια" του περιφερειάρχη, ενώ υποστηρίζει ότι ο κ. Τατούλης κρύβεται πίσω από φουστάνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση και η φωτογραφία από τη σελίδα του κ. Μπέζου: “Όχι απλά απαλλοτρίωση αλλά επίταξη των χωραφιών που οι Αρκάδες ΔΕΝ πούλησαν στη ΤΕΡΝΑ, που η ΤΕΡΝΑ τα παρουσίασε με κάλπικα συμβόλαια ως δικά της, που τα κάλπικα τα έλεγξε η περιφέρεια του Τατούλη και ο ίδιος προσωπικά, ενώ ήξερε ποιοι ιδιοκτήτες δεν είχαν πουλήσει και αυτά για να κερδίσει η ΤΕΡΝΑ το διαγωνισμό ιδιωτικής χωροθέτησης και να πάρει έγκριση της ΜΠΕ που έχει ψεύτικα στοιχεία και που η αίτηση ακύρωσής της στο ΣτΕ έχει αναβληθεί από την έδρα 17 φορές μέχρι σήμερα. Που το ελεγκτικό συνέδριο δεν περίμενε για να δώσει έγκριση στη θυγατρική της Τέρνα, που δεν ιδρύθηκε ποτέ ούτε έχει αριθμό ΓΕΜΗ παρόλο που στο Ελεγκτικό Συνέδριο παρουσιάστηκε καταστατικό και ελέγχθηκε, αλλά τώρα δεν το βρίσκουν να μας το δώσουν. Που έχει γίνει μήνυση στους δικαστές για ψευδή βεβαίωση ανύπαρκτης εταιρείας αλλά η μήνυση έχει κολλήσει στο συρτάρι του εισαγγελέα, που όλα αυτά γίνονται για να κατασκευαστεί ένα εργοστάσιο 165 εκ. για να πετάμε τα σκουπίδια στον ίδιο κάδο χωρίς διαλογή στην πηγή και να θάβεται για τα επόμενα 30 χρόνια το 60% σε χωματερή 187 μέτρα από τα όρια της Παλιόχουνης που απέχει 100 χλμ. από το κέντρο βάρους απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Στο καφενείον η Ελλάς, περάστε κόσμε...
Α ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΟΥ!!!

... και επειδή για ακόμη μια φορά ο Π. Τατούλης κρυπτόμενος πίσω από φουστάνια και παπαγαλάκια διαστρεβλώνει σκοπίμως τα λόγια μου περί “παρέας” του, του ξεκαθαρίζω ότι η παρέα του είναι οι εικονιζόμενοι στην παρακάτω φωτό (για αυτό και ο λόγος της ανάρτησής της). Είναι ΟΛΑ τα καλά παιδιά ΜΑΖΙ!!!”.