Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 18:35

Παραιτήθηκε από αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου η Ελένη Παναγιωτοπούλου

Γράφτηκε από την
Παραιτήθηκε από αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου η Ελένη Παναγιωτοπούλου

Μία ακόμα απώλεια μετράει από σήμερα η παράταξη Τατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Μετά και την επισφράγιση της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, η Ελένη Παναγιωτοπούλου, αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου έως σήμερα, υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση αυτή δηλώνοντας πάντως, ότι παραμένει περιφερειακή σύμβουλος Αργολίδας.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Παναγιωτοπούλου:

"Ύστερα από την σημερινή δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη του κόμματος στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου,

όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, προκύπτει προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας, ως αναπληρώτρια γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, πιστή στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση, παραιτούμαι από την θέση της θεματικής αντιπεριφερειάρχη.

Σεβόμενη την εντολή των πολιτών, που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014, οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αργολίδας".


NEWSLETTER