Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 20:44

Ολοκληρωτισμό βλέπει η Νικολάκου

Γράφτηκε από τον

“Η τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία η αρμοδιότητα των απαλλοτριώσεων μεταφέρεται από το Περιφερειακό Συμβούλιο στην αρμοδιότητα της Οικονομικής Επιτροπής, οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του κορυφαίου συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας”. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή της η υπεύθυνη επικοινωνίας της “Νέας Πελοποννήσου” Ντίνα Νικολάκου.

“Ο κ. Νίκας με τη φρασεολογία που χρησιμοποίησε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα ως «γόρδιο δεσμό που λύνεται διά της σπάθης», δείχνει ότι είναι ένας από αυτούς τους αυτοδιοικητικούς που τον «γοητεύουν» οι αντιδημοκρατικές αποφάσεις κυβερνήσεων, που συνάδουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα” αναφέρει σε άλλο σημείο της δήλωσής της η κ. Νικολάκου.

 

Θέλει συζήτηση για Καλαμάτα - Ριζόμυλο

"Αχυράνθρωπο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη" χαρακτηρίζει τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα η υπεύθυνη επικοινωνίας της “Νέας Πελοποννήσου” Ντίνα Νικολάκου.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Νίκα για το Καλαμάτα - Ριζόμυλος η κ. Νικολάκου είπε: "Η κυνική αποδοχή του κ. Νίκα ότι είναι έτοιμος να αποδεχθεί οποιαδήποτε λύση προτείνουν οι κυβερνώντες, αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ένας περιφερειάρχης «αχυράνθρωπος» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένας περιφερειάρχης που δεν διστάζει να υποταχθεί στις κυβερνητικές εντολές, ακόμα και όταν αυτές έρχονται σε αντίθεση με τα... πιστεύω του για την ανάπτυξη του τόπου του".

Η κ. Νικολάκου είπε ότι η “Νέα Πελοπόννησος” ήδη κατέθεσε αίτημα ώστε το θέμα τού Καλαμάτα - Ριζόμυλος να συζητηθεί άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Θ.Λ.