Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 18:33

Τατούλης κατά Νίκα για την κουνουποκτονία

Γράφτηκε από την
Τατούλης κατά Νίκα για την κουνουποκτονία

“Αγγίζει τα όρια του ακραίου λαϊκισμού η πολιτική μεθόδευση του κ. Νίκα και των συνεργατών του, να θέλουν να παρουσιάσουν ότι δήθεν στην υλοποίηση του προγράμματος της κουνουποκτονίας του 2020 χρησιμοποιούνται ακόμα και…drone!”:

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αναφέροντας ότι “το συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως γνωρίζουν οι πολίτες αφορά μια πρωτοπόρα και μεγάλη προσπάθεια της περιφερειακής αρχής του Πέτρου Τατούλη, όπου ξεκίνησε το 2012 και στη συνέχεια καταθέτοντας συγκεκριμένες μελέτες σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εξασφάλισε πρώτη σε όλη τη χώρα, τους αντίστοιχους πόρους για ολοκληρωμένα προγράμματα για την προστασία διαβιβαστών και των νόσων που προκαλούν. Η πρώτη τριετία αφορούσε τα έτη 2015-2016-2017”.
Επίσης, η ανακοίνωση καλεί προσωπικά τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα “να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με τα σημαντικά προβλήματα που έχουν οι πολίτες”, προκαλώντας τον περιφερειάρχη να απαντήσει εάν έχει μεριμνήσει για να εξασφαλίσει πόρους για τη συνέχιση των προγραμμάτων για τα επόμενα χρόνια. Καταγγέλλει τέλος την περιφερειακή αρχή πως “σε ό,τι αφορά το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας διαβιβαστών και των νόσων που προκαλούν, το μόνο που έχετε «καταφέρει» είναι να περιορίσετε το πρόγραμμα ελονοσίας και να διακόψετε το πρόγραμμα του καταρροϊκού πυρετού”.


NEWSLETTER