Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 19:00

Υγειονομικό υλικό σε οδηγούς ταξί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Υγειονομικό υλικό σε οδηγούς ταξί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Υγειονομικό υλικό αξίας πάνω από 20.000 ευρώ (κυρίως μάσκες και απολυμαντικά) θα διαθέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε όλους τους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί.
Σημειώνεται εδώ ότι το σύνολο ιδιοκτητών και οδηγών ταξί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέρχεται σε 1.834 άτομα, ενώ ο συνολικός αριθμός οχημάτων αυτής της κατηγορίας είναι 1.570.
Συγκεκριμένα, στην Π.Ε. Αργολίδας λειτουργούν 280 ταξί απασχολώντας 330 οδηγούς, στην Π.Ε. Αρκαδίας 275 οχήματα και 310 οδηγοί, στην Π.Ε. Κορινθίας 350 ταξί και 425 οδηγοί, στη Λακωνία 225 οχήματα και 263 οδηγοί και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 440 ταξί και 506 οδηγοί.
Με σχετική ανακοίνωσή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί εκφράζει ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και παράλληλα επισημαίνει, όσον αφορά την διανομή του εν λόγω υλικού:
“Θεωρούμε ότι -αμφίδρομα- διευκολύνει και προτείνουμε, όταν το όποιο υλικό είναι διαθέσιμο, ο οικείος αντιπεριφερειάρχης να το παραδώσει στον ως αναφερόμενο νόμιμο εκπρόσωπο του αντίστοιχου Σωματείου, ώστε αυτός να ενεργήσει για την διανομή του σε κάθε οδηγό ταξί της Περιφερειακής Ενότητας.
Κύριε περιφερειάρχη, αφού καταρχάς σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόθεσή σας -κάτι που φυσικά θα πράξουμε και δημοσίως τον πρέποντα χρόνο-, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το Συμβούλιό μας, καθώς και τα ως άνω αναφερόμενα Σωματεία που θα εμπλακούν στην παραλαβή και διανομή του υλικού, διαθέτουμε την ισχυρή θέληση και την τεχνογνωσία ώστε αυτό το υλικό να φτάσει σε κάθε οδηγό ταξί της Περιφέρειάς μας. Σε κάθε περίπτωση θα ενεργήσουμε με εξαιρετικά διαυγέστατες διαδικασίες, όπου και θα τηρήσουμε κάθε απαιτούμενο στοιχείο (λ.χ. πρωτόκολλα παράδοσης, παραλαβής), ώστε το καθετί που θα μας διαθέσετε να γνωρίζετε πού, πότε και σε ποιόν ακριβώς παραδόθηκε”.


NEWSLETTER