Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 21:54

Νίκας για τον ένα χρόνο από την εκλογή του: “Θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας”

Γράφτηκε από την
Νίκας για τον ένα χρόνο από την εκλογή του: “Θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας”

“Θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις προεκλογικές μας υποσχέσεις. Θα αγωνιστούμε ώστε να φανούμε αντάξιοι της ψήφου των πολιτών και θα συνδέσουμε την παρουσία μας με έργα, όπως επίσης και με σοβαρότητα, συνεργασία και ηπιότητα”.

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην επέτειο της νίκης της “Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο” στο δεύτερο γύρο των περσινών περιφερειακών εκλογών.
Η σχετική ανάρτηση της Περιφέρειας υπενθυμίζει ότι "στην πρώτη του δήλωση, ως νέος περιφερειάρχης, ο Π. Νίκας αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τον ψήφισαν, είχε σημειώσει -μεταξύ άλλων- πέρυσι τον Ιούνιο ότι η προσπάθεια της υπ’ αυτόν νέας περιφερειακής αρχής “θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη και την εύρεση του κοινού τόπου, ώστε να επιλύσουμε τα μεγάλα προβλήματα” για να προσθέσει: “Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. Την αγάπη σας θα την ανταποδώσω. Θα επιστραφεί με έργα, με εργατικότητα, με διαφάνεια και με ταπεινότητα. Η νίκη μας είναι νίκη για όλη την Πελοπόννησο”".


NEWSLETTER