Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 18:17

Η Μπούζα για τη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ

Γράφτηκε από την

 

 

"Η επιλογή του κ. Νίκα να εξαιρέσει από τη συμμετοχή στις επίσημες συνεδριάσεις των ΣΟΠΠ, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, τη «Νέα Πελοπόννησο» και να συνεργαστεί προσχηματικά για μία ακόμη φορά με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Νέοι Δρόμοι» του κ. Δέδε, προκειμένου να διευκολύνεται ο κ. Νίκας στη λήψη αποφάσεων και να μην ασκείται ο νόμιμος έλεγχος των αντιπολιτεύσεων, είναι ανησυχητική για τη συνέχεια”.

Αυτό αναφέρει σε παρέμβασή της η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, ενώ σε άλλο σημείο της γραπτής της δήλωσης σημειώνει:

"Αλλο πράγμα η υγιής συνεργασία κ. Δέδε και άλλο πράγμα να είστε το μόνιμο δεκανίκι της διοίκησης του κ. Νίκα. Στη Μεσσηνία π.χ., έχει οριστεί να συμμετέχει αιρετός της παράταξης Δέδε στις συνεδριάσεις του ΣΟΠΠ, ενώ η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, που δεν είναι μειοψηφία, αλλά μόνο αντιπολίτευση διότι εκπροσωπείται στο Π.Σ., με ίσο αριθμό συμβούλων με τον κ. Νίκα, έχει αποκλειστεί από τις συνεδριάσεις, στις οποίες μπορούσε να συμβάλει εποικοδομητικά αλλά και από κάθε σχετική ενημέρωση”.

Και η κ. Μπούζα καταλήγει: "Αλλο πράγμα είναι να μην συμφωνείτε κ. Νίκα με την απλή αναλογική και να σας δημιουργεί δυσανεξία η εφαρμογή της, επειδή απαιτεί συνεργασίες και αλλαγή του τρόπου διοίκησης, δηλαδή απομάκρυνσης από αυταρχικές συμπεριφορές, και άλλο πράγμα το ζητούμενο της δημοκρατικότητας στην άσκηση των καθηκόντων σας, ως απαιτεί άλλωστε η αυτοδιοίκηση".