Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 19:36

Συνάντηση Νίκα με προέδρους Ιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Νίκα με προέδρους Ιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Συνάντηση με τους προέδρους των 5 Ιατρικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσία των γιατρών των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας και του εντεταλμένου σε θέματα υγείας περιφερειακού συμβούλου Αγγελου Χρονά, θα έχει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο κ. Νίκας με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλη Ψυχογυιό.
Αντικείμενο της προγραμματιζόμενης συνάντησης θα είναι η καλύτερη οργάνωση όσον αφορά την προστασία του πληθυσμού και την αντιμετώπιση των θεμάτων που τίθενται από την πανδημία. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα σχολεία, και στην εν λόγω σύσκεψη θα εξεταστεί η δυνατότητα, μετά από συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, να γίνει διαδικτυακά ενημέρωση στα σχολεία από ειδικούς λοιμωξιολόγους και πνευμονολόγους.
Επίσης, θα συζητηθεί η προοπτική αγοράς, από την Περιφέρεια, τηλεοπτικού χρόνου για λογαριασμό των Ιατρικών Συλλόγων της κάθε Π.Ε., προκειμένου, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, να ενημερώνεται από ειδικούς γιατρούς ο γενικός πληθυσμός όσον αφορά την προστασία του απέναντι στον κορονοϊό.


NEWSLETTER