Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 16:18

Προσωπική επίθεση σε Γόντικα από τον Τατούλη

Γράφτηκε από την

Προσωπική επίθεση στον επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Νίκο Γόντικα εξαπολύει η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη.

Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του κ. Γόντικα στην Τρίπολη, η "Νέα Πελοπόννησος" δηλώνει πως "ο κ. Γόντικας, με αφορμή το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) για την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Πελοπόννησος ΑΕ» στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να μετατρέψει σε πολιτικό ζήτημα την προσωπική, εμμονική του επίθεση εναντίον του Πέτρου Τατούλη και να «εξαφανίσει» τη λάσπη, τις ύβρεις και την συκοφαντία που μέχρι σήμερα έχει επιλέξει, προκειμένου να τον βλάψει κοινωνικά, προσωπικά και πολιτικά".
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής της η παράταξη Τατούλη αναφέρει:
"Απαντούμε λοιπόν στον κ. Γόντικα. Όσο και αν αναφέρει τα πολιτικά κόμματα, όσο και αν χρησιμοποιεί το ΚΚΕ για να αποφύγει ποινικές και αστικές ευθύνες για τα όσα έχει πει μέχρι σήμερα, εναντίον του Πέτρου Τατούλη και στελεχών της «Νέας Πελοποννήσου» δεν θα καταφέρει να αποφύγει να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα: Από ποιο σημείο του πορίσματος προκύπτει η διασπάθιση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ;
Προκαλούμε τον κ. Γόντικα να μας απαντήσει δημόσια, κάτι άλλωστε που θα καλεστεί να απαντήσει και ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Απέναντι στο νόμο είμαστε όλοι ίσοι κ. Γόντικα, εκτός και αν νομίζετε ότι εσείς εξαιρείστε!
Υγ1. Ελπίζουμε κ. Γόντικα να μην «χρησιμοποιήσετε» το ΚΚΕ Αρκαδίας να μας απαντήσει αλλά να έχετε την τόλμη να απαντήσετε ο ίδιος!
Υγ2. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, να καταθέσετε και τα στοιχεία που έχετε σχετικά με τη δήλωσή σας «ότι η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη διοικούσε με κοριούς»".