Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 17:00

Ο Πετράκος για το site της “Μυθικής Πελοποννήσου”

Γράφτηκε από την
Ο Πετράκος για το site της “Μυθικής Πελοποννήσου”

Τα ερωτήματα για το τραγικό (όπως το χαρακτηρίζουν) site της “Μυθικής Πελοποννήσου” κατέθεσαν οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

Αναλυτικά η επερώτηση:

"Εχει περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος, που η περιφερειακή αρχή ασχολείται με το ζήτημα της τουριστικής προβολής και το site της τουριστικής προβολής Περιφέρειας. Ένα ζήτημα που με την προχειρότητά του και την κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ, μας είχε απασχολήσει από την θητεία του κ. Τατούλη. Ενώ στην γνωμοδοτική επιτροπή μάς είχατε διαβεβαιώσει ότι η προσέγγιση θα αλλάξει και θα ενημερωθούμε για το περιεχόμενο του site και επιπλέον είχατε δεσμευθεί ότι θα υπάρξει έλεγχος των κειμένων που θα αναρτηθούν από αρμόδιο επιστημονικό προσωπικό, γιατί στην αρχική παρουσίαση των συνεργατών της Περιφέρειας δεν είχε γίνει κάποια σχετική αναφορά. Και ενώ περιμέναμε να πραγματοποιηθούν οι δεσμεύσεις αυτές, με έκπληξη και απορία παρακολουθήσαμε μια φιέστα για το ανανεωμένο site της Πελοποννήσου, τις προηγούμενες μέρες.

Ένα site που παρότι αλλάζουν οι περιφερειακές διοικήσεις και οι διαχειριστές, είδαμε να είναι πάρα πολύ απαράδεκτο, πρόχειρο, ελλιπές και ανακριβές! Τελικά, οι περιφερειακές διοικήσεις αλλάζουν και η “Μυθική Πελοπόννησος” συνεχίζει να μας κατατρέχει...

Δεν υπάρχει λόγος να απαριθμήσουμε τις πάρα πολλές ελλείψεις του και το γιατί είναι απαράδεκτο, διότι αυτό το έκαναν με πολύ αναλυτικό και εμπεριστατωμένο τρόπο οι δημοσιογράφοι.  

Όμως είναι πράγματι αδιανόητο να διατυμπανίζετε και να διαφημίζετε το  επίσημο site της Περιφέρειας με τόσες πολλές ανακρίβειες και ελλείψεις. Διότι αυτό δεν συντελεί στην διαφήμιση της Πελοποννήσου αλλά στην δυσφήμησή της ή αν  γίνουμε πολύ επιεικείς το αποτέλεσμά του είναι μηδέν.

Για όλους αυτούς τους λόγους σας ρωτάμε:

  • Ποιος ανέλαβε το “ανανεωμένο” site, ποιος ανέλαβε την επιμέλεια και το περιεχόμενο των κειμένων, ποιος ενέκρινε αυτό το περιεχόμενο;
  • Πόσα χρήματα δόθηκαν για αυτό το απαράδεκτο site;
  • Γιατί έπρεπε να δώσει η περιφερειακή αρχή ολόκληρη φιέστα για το site την δεδομένη χρονική στιγμή ενώ δεν είχε ελέγξει το περιεχόμενό του;”.


NEWSLETTER