Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 17:50

Ο Τατούλης για τη ΣΔΙΤ σκουπιδιών

Γράφτηκε από την
Ο Τατούλης για τη ΣΔΙΤ σκουπιδιών

"Το έργο ΣΔΙΤ με ανταγωνιστικό διάλογο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι ένα έργο το οποίο οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, δημοπρατήσαμε και συμβασιοποιήσαμε ως περιφερειακή αρχή" δηλώνει ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης και συνεχίζει: "Καταφέραμε και λύσαμε το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλάνιζε επί δεκαετίες την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό το γνωρίζει ακόμα και ο τελευταίος Πελοποννήσιος πολίτης. Αυτοί που με μένος συκοφάντησαν, λασπολόγησαν και καθυστέρησαν την υλοποίησή του... σήμερα με δημόσιες δηλώσεις τους το εξυμνούν! Αυτοί... που το χαρακτήριζαν αντιπεριβαλλοντικό, ακριβό και καταστροφικό, σήμερα δηλώνουν ότι είναι το πιο σημαντικό έργο της χώρας!

Σε όλη μου την πολιτική διαδρομή επέλεξα τη σύγκρουση με συμφέροντα και συστήματα που δρούσαν εναντίον των πολιτών. Η δύναμή μου ήταν, είναι και θα είναι οι πολίτες. Συνεχίζω να αγωνίζομαι και παραμένω στην πρώτη γραμμή για να αποτελέσει παρελθόν αυτή η θλιβερή παρένθεση του κ. Νίκα και της παρέας του για την Περιφέρειά μας".


NEWSLETTER